Apartheid contra el poble palestí

NOVIOLÈNCIA ACTIVA. Aquest informe pretén, des de la distància i sense cap presa de partit preconcebuda, determinar si existeix un crim d’apartheid contra el poble palestí. Si bé és cert que la Comunitat internacional va decidir tipificar la figura del crim d’apartheid arran del que estava passant a Sud-àfrica, una vegada superada la causa original de la seva creació -el règim segregacionista i racista sud-africà-, la persecució d’aquest crim de lesa humanitat continua vigent, ja sigui mitjançant l’establert a la Convenció contra l’apartheid, a l’Estatut de Roma de la Cort Penal Internacional o en el Dret internacional consuetudinari.

Descarrega AQUÍ l’informe.

Tags:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories