Manual per fer un Pla de Transició

ALTERNATIVES AL SISTEMA. nova està elaborant des del 2008 el Consens de Barcelona que, amb la col·laboració d’altres organitzacions i la participació de 250 acadèmics i líders de moviments socials de tot el món, promou una transformació del model econòmic, polític i social imperant.

Fruit d’aquest procés s’ha arribat a la Declaració del Consens de Barcelona 1.0, que és un Compromís per un món habitable per a tothom. Es concreta en donar suport, dissenyar i dur a terme plans sobre 7 grans transicions i vàries accions d’emergència. Aquestes transicions resumeixen els 84 objectius prioritaris sorgits de la tasca deliberativa realitzada durant aquests tres anys pels participants del Consens.

Per poder concretar un compromís de transició cap a un món habitable per a tothom, de manera personal i/o col·lectiva, aquest manual suggereix uns passos que poden ajudar. El manual explica com fer Plans de Transició.

Podeu descarregar AQUÍ el manual.

Tags: , ,

One Response to Manual per fer un Pla de Transició

  1. Consens de Barcelona | Nova on %d 16UTC %B 16UTC %Y at %H:%M 08Fri, 16 Sep 2011 08:56:49 +000049.

    […] fa una crida a tothom perquè assumeixin lliurement i conscientment el compromís d’establir Plans de Transició en els seus territoris i àmbits d’influència. La idea és que, a poc a poc, mitjançant aquests […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories