Noves accions del Consens de Barcelona!

Des de Nova, junt amb altres organitzacions, estem promovent la Declaració 1.0: Compromís per un món habitable per a tothom, amb l’objectiu d’oferir als milions de ciutadans indignats de desenes de països objectius i mètodes viables per construir entre tots el món que volem.

A escala local, el Consens de Barcelona ha col·laborat amb la Universitat Indignada d’Estiu de Catalunya per explicar els Plans de Transició que es proposen a la Declaració, perquè no només cal tenir clar que volem un altre món, sinó també cal planificar a petita i a gran escala com aconseguir-lo. Vegeu AQUÍ la nota i el vídeo sobre el taller.

En l’àmbit internacional, a l’octubre s’ha fet una presentació a Mèxic del Consens i en els pròxims tres mesos es difondrà en diversos fòrums del continent africà.

A més dels Plans de Transició, la Declaració també proposa una altra activitat: una Acció Comuna Transformadora pel 2012. Les organitzacions i grups que ho vulguin poden presentar propostes fins el 31 de gener.

 

Entre tots podem fer un món habitable per a tothom:

• SIGNA la Declaració 1.0 del Consens de Barcelona: Compromís per un món habitable per a tothom i descarrega la teva indignació en accions concretes!

 

• Si no saps què és el Consens de Barcelona, informa’t AQUí

• Si vols participar, entra AQUÍ

 

El Consens de Barcelona és possible gràcies a l’equip organitzador, els 250 acadèmics i líders de moviments socials de tot el món que hi ha participat, i organitzacions col·laboradores, el Consell Assessor Internacional i els finançadors.

WEB DEL CONSENS DE BARCELONA
Twitter
 del Consens de Barcelona
Facebook del Consens de Barcelona

Tags: , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories