Noves accions del Consens de Barcelona!

Des de Nova, junt amb altres organitzacions, estem promovent la Declaració 1.0: Compromís per un món habitable per a tothom, amb l’objectiu d’oferir als milions de ciutadans indignats de desenes de països objectius i mètodes viables per construir entre tots el món que volem.

A escala local, el Consens de Barcelona ha col·laborat amb la Universitat Indignada d’Estiu de Catalunya per explicar els Plans de Transició que es proposen a la Declaració, perquè no només cal tenir clar que volem un altre món, sinó també cal planificar a petita i a gran escala com aconseguir-lo. Vegeu AQUÍ la nota i el vídeo sobre el taller.

En l’àmbit internacional, a l’octubre s’ha fet una presentació a Mèxic del Consens i en els pròxims tres mesos es difondrà en diversos fòrums del continent africà.

A més dels Plans de Transició, la Declaració també proposa una altra activitat: una Acció Comuna Transformadora pel 2012. Les organitzacions i grups que ho vulguin poden presentar propostes fins el 31 de gener.

 

Entre tots podem fer un món habitable per a tothom:

• SIGNA la Declaració 1.0 del Consens de Barcelona: Compromís per un món habitable per a tothom i descarrega la teva indignació en accions concretes!

 

• Si no saps què és el Consens de Barcelona, informa’t AQUí

• Si vols participar, entra AQUÍ

 

El Consens de Barcelona és possible gràcies a l’equip organitzador, els 250 acadèmics i líders de moviments socials de tot el món que hi ha participat, i organitzacions col·laboradores, el Consell Assessor Internacional i els finançadors.

WEB DEL CONSENS DE BARCELONA
Twitter
 del Consens de Barcelona
Facebook del Consens de Barcelona

Tags: , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels Diputats



Què fem

Col·laborem amb


Categories