I si no paguem? cap a una auditoria ciutadana del deute a l’Estat espanyol

Reunió de posada en comú i discusió de propostes, dubtes i idees entorn a l’auditoria ciutadana del deute de l’Estat espanyol

8 de novembre, 19 h, Rivadeneyra 6, 3a planta (Barcelona)

La xarxa “Qui deu a Qui?” porta temps treballant la qüestió del deute i la proposta de realitzar auditories com a sortida social a l’endeutament ilegítim. Arran de la crisi del deute europeu ha començat a treballar la qüestió de la deutecràcia imposada a casa nostra, els origens i composició d’aquest deute a Europa i l’Estat espanyol, les implicacions a nivell de retallades, les alternatives, etc …

El passat 7 i 8 d’octubre va celebrar a Madrid les jornades “Vivint en deutecràcia”, que van motivar molt interès. Després de la jornada, el 9 d’octubre, es va celebrar una reunió sobre la proposta d’iniciar un procés cap a l’Auditoria ciutadana del deute a l’Estat espanyol, a la que van participar més de 50 persones d’una trentena de grups, organitzacions, assemblees locals, comissións 15M i moviments socials diversos. En aquesta reunió es va acordar que les participants poguéssin començar a discutir la proposta als seus grups i poblacions, per anar recollint dubtes i idees, per tornar-les a posar en comú a principis de desembre i analitzar si hi ha forces i interès suficient per inciar aquest procés i veure com el volem tirar endavant.

Amb l’objectiu de posar en comú el que es va parlar a la reunió de Madrid i començar a parlar sobre la possibilitat d’iniciar una campanya o procés per una auditoria ciutadana del deute a l’Estat espanyol, s’organitza una primera reunió de posada en comú i discussió de propostes, dubtes i idees entorn a l’auditoria, el proper dimarts 8 de novembre a les 19 h al carrer Rivadeneyra 6, 3a planta (Barcelona).

Si teniu interès en participar en aquesta primera reunió estaria bé que envieu un mail a formacio@odg.cat especificant quanta gent vindreu per poder assegurar-nos que tenim espai per a tothom. Us hi esperem!

A més, properament (17 de desembre) s’organitzarà també una jornada complerta de formació i discusió sobre deute a l’Estat espanyol i auditories a Barcelona.

Més informació:
www.quiendebeaquien.org

quiendebeaquien.estatal@gmail.com

Tags: , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories