Cicle Alternatives al Sistema, 2 febrer 2012: Democràcia Inclusiva

La Democràcia Inclusiva és una proposta per sortir de la crisi multidimensional que patim actualment a través d’un nou moviment emancipador global, efectuant una transició cap a una forma d’organització social basada en els principis de comunitat, autonomia i reintegració amb la natura.

Blai Dalmau Solé (Barcelona, 1984) ens presentarà aquesta proposta el dijous 2 de febrer de 2012 a les set de la tarda, a Àgora Catalunya (Plaça Catalunya, núm. 9, 4t 2a). Blai és membre fundador del Grup d’Acció de Democràcia Inclusiva de Catalunya i editor de la revista Détourné. Autor de varis assaigs escrits i audiovisuals. En els darrers anys s’ha dedicat especialment a fomentar el coneixement, la reflexió i el debat públic entorn al projecte de la Democràcia Inclusiva.

Més informació: www.democraciainclusiva.org

Tags: , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories