Cicle Alternatives al Sistema, 29 març: Democràcia Líquida

La Democràcia Líquida és la Democràcia Directa amb delegació de vot. A la Democràcia Líquida cada ciutadà té la possibilitat de votar cada decisió i realitzar propostes, però pot cedir el seu vot a un representant per a les decisions en les quals prefereixi no participar. En una Democràcia Líquida els ciutadans que desitgin implicar-se en la vida política poden fer-ho, i els que prefereixin no implicar-se poden delegar en representants. Cadascú decideix el nivell de la seva implicació en la vida política.

José Fernando Moyano, natural de Pamplona i amb més de vuit anys vivint a Barcelona, ens presentarà aquesta proposta el pròxim dia 29 de març de 2012, a Àgora Catalunya (Plaça Catalunya núm. 9, 4t 2a), a les set de la tarda, dins del Cicle Alternatives al Sistema. Moyano és llicenciat en Enginyeria Industrial per la Universitat de Navarra i treballa com a programador independent des de fa més de deu anys.

 

Tags: , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories