Sobirania financera ciutadana: nous drets pels ciutadans

El dret de tota la població a la feina i a accedir al temps lliure generat pels augments de productivitat que les nostres societats han guanyat. No hi ha raó per la desocupació.

El dret a participar en la formació del futur de les nostres societats, participant en el procés de configurar els criteris per al finançament en la nostra moneda. Ja que el risc del finançament és públic, a tots ens correspon el dret a prendre part en la seva gestió, especialment en els principis que el determinen.

El dret a no col·laborar en un sistema monetari i financer que exigeix ​​el creixement infinit del sistema econòmic i, com a conseqüència, amb la destrucció del planeta i la sobreexplotació de la raça humana.

El dret a no col·laborar amb qualsevol activitat que jutgem indesitjable, a força de no compartir moneda amb qui les desenvolupen. Tenim dret a no prestar la nostra energia vital a activitats com la fabricació d’armes, el tràfic de drogues, la corrupció, desvinculant-nos de la moneda que ells utilitzen.

El dret a renunciar al cobrament d’interessos pel nostre diners, a canvi de no pagar-los quan ho prenguem prestat i de sotmetre’ns, en l’ús del crèdit, als límits establerts pels principis que l’interès general determini.

Tags: , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories