Israel aborda en aigües internacionals dos vaixells de la Freedom Waves Flotilla: actua i protesta!

NOVIOLÈNCIA ACTIVA. El vaixell canadenc Tahrir i l’irlandès Saoirse, els dos vaixells de la Freedom Waves Flotilla han estat abordats en aigües internacionals per les forces d’ocupació israelianes i remolcats al port d’Ashdoda. Es tracta d’un acte considerat per la legislació internacional com a acte de pirateria.

Us convoquem avui, divendres dia 4 de novembre a les 19,30h al capdamunt del Portal de l’Angel de la ciutat de Barcelona, per tal de realitzar una acció de protesta/concentració per les accions que Israel està duent a terme cap a la Flotilla, les quals, un cop més, vulneren la legalitat internacional i evidencien l’il·legal i inhumà bloqueig que Israel manté sobre la Franja palestina de Gaza, ofegant a 1.500.000 de persones, des de ja fa anys.

Les forces Armades d’Israel, que el 31 de maig de 2010 va matar a 9 activistes civils, desarmats, noviolents a bord del “Mavi Marmara” i ferit a 50 , estan fent des de fa mesos una intensa campanya contra aquest nou intent de trencar el bloqueig que ja fou trencat el 2008, 5 cops per vaixells del moviment “Free Gaza”.

És per tot això, perquè sabem que us estimeu Palestina, que esteu a favor dels drets humans, i voleu que aquest poble es vegi lliure del bloqueig i de l’ocupació, us demanem, un cop més, el vostre recolzament i la participació en l’acció d’aquesta tarda, a la ciutat de Barcelona.

El Tahrir, el Saoirse i la població de Gaza necessiten que pressionem al govern d’Israel i a la comunitat internacional per exigir-los que aixequin el bloqueig!

Més info: http://www.rumboagaza.org/

Us cridem a l’acció urgentment:

– Participa avui divendres 4 de novembre a les 19.30h a dalt de tot del Portal de l’Àngel de Barcelona en l’acció de protesta i denúncia per les accions il·legals que Israel du a terme amb la Freedomwaves Flotilla davant del silenci de la comunitat internacional.

– Truca a aquests telèfons per exigir a Israel que compleixi les lleis internacionals i permeti navegar als vaixells de la Freedomwaves Flotilla cap a Gaza i puguin entregar als seus ciutadans l’ajuda humanitària que duen i portar-los ones de llibertat!

  • Ambaixada d’Israel a Madrid 91 782 95 00

  • Ministra d’Afers Exterior d’Espanya 91 379 97 00 / 91 379 83 00

  • Prime Minister’s Office

3 Kaplan St., Qiryat Ben-Gurion

P.O. Box 187, 91919 Jerusalem

Tel: 972-2-6705555

Fax: 972-2-6512631

(Source: Israel Government Year Book)

Website: http://www.pmo.gov.il

E-mail: pm_eng@pmo.gov.il

Ministry of Defense

Haqirya, 61909 Tel Aviv Tel. (03) 6975144

(Source: Israel Government Year Book)

Website: http://www.mod.gov.il (Hebrew)

  • Minister of Foriegn Affairs

E-mail addresses:

Foreign Minister’s office – sar@mfa.gov.il

Director General’s office – mankal@mfa.gov.il

Public Relations – pniot@mfa.gov.il

Ministry Address:

Ministry of Foreign Affairs

9 Yitzhak Rabin Blvd.

Kiryat Ben-Gurion

Jerusalem 91950

Tel. 972-2-5303111

Fax 972-2-5303367

Tags: , ,

One Response to Israel aborda en aigües internacionals dos vaixells de la Freedom Waves Flotilla: actua i protesta!

  1. JesRICART on %d 05UTC %B 05UTC %Y at %H:%M 02Sat, 05 Nov 2011 14:23:56 +000056.

    Israel (l’estat isreaelí) és un amic declarat de tot el món on circula la consciència crítica i no sols dels palestins, els seus veïns immediats amb els que comparteixen territori. Cada atac que facin contra gestos a favor de la pau o de la solidaritat és un atac contra tothom que estem saturats de veure com les nostres biografies tenen la seva prepotencia i els sedus crims com teló defons de les nostres biografíes des de fa una colla de decenes d’ anys. Si Israel encara es comporta com ho fa es per la força del seu aliat principal: els Estats Units, que per cert acaba de retirar una bona part de la subvenció a la UNESCO després d’ haver reconegut el nou estat de Palestina. No podem deixar de fer notes de proteste contra l’ estat israelita per ahver configurat una de les zones mes perilloses del planeta sense que tingui cap voluntat de resolució del conflicte. La solució teórica d’ aquest existeix des de l’ arribada de colons israelites a la zona procedents de tot el món. Les nostres armes de denuncia son les notes de protesta i els actes publics de manifestacions perque el poble palestí no se senti sol junt a la denuncia del propi govern per no desmarcarse diplomàticament de les agressions israelianes. Les campanyes de protesta s’ han d’ orientar cap a que la UE faci per cada acte criminal de l’ estat israelí una protesta formal i una actuació econòmica de presio comercial en conseqüència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories