El 99% aixeca la seva veu: campanya a Avaaz per fer un sondeig global d’opinió

El moviment “indignat” està que crema a tot el planeta i està aconseguint impulsar una transformació radical en la manera en què pensem sobre els nostres sistemes polítics. I hi ha una pregunta en la ment de tots: què fa falta perquè aquest moviment guanyi?

Des de Nova York a Londres, polítics i policies han estat comprats perquè protegeixin els interessos corporatius. I així, estan usant la força per desallotjar dels llocs públics als manifestants pacífics, alhora que busquen desacreditar el moviment en els mitjans de comunicació titllant-los de “bruts hippies” i “criminals violents” que no saben el que volen. No és difícil endevinar per què estan tan nerviosos. I és que els indignats han desencadenat una imprescindible batalla d’idees, i l’elit corrupta que forma l’1% té moltíssim a perdre.

Ha arribat l’hora de la veritat! Ajudem a aquest moviment ciutadà a guanyar, finançant un sondeig global d’opinió independent en diferents països, que mostri amb claredat que no es tracta d’un moviment marginal que pot ser fàcilment aixafat, sinó que aquest és el començament d’un projecte polític que compta amb un suport massiu del públic.

L’enquesta ajudarà a esperonar al moviment, oferint tant una visió unificada com la legitimitat, basada en una àmplia voluntat ciutadana, necessària per enfrontar-se al sistema que sosté a aquest 1%, i aconseguir acabar amb els seus excessius poders. La necessitat és urgent. Ja som 10.000 els que hem fet una petita contribució en les primeres 24 hores. Si contribuïm 10.000 reunirem prou per dur a terme aquesta macro-enquesta la setmana que ve i llançar una gran campanya en els mitjans de comunicació, donant-li a aquesta batalla un fort impuls.

Entra a Avaaz si vols fer una donació: https://secure.avaaz.org/es/fund_the_99_poll/?fp

Tags: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories