Cicle Alternatives al Sistema, 15 de des: Cooperativa Integral Catalana, com sortir del model imperant en la teoria i en la pràctica

ALTERNATIVES AL SISTEMA. Enric Duran, de la Cooperativa Integral Catalana (CIC), presentarà el pròxim dijous 15 de desembre en el marc del Cicle Alternatives al Sistema de Nova-Innovació Social el funcionament d’una manera de viure i organitzar-se que s’allunya del model socio-econòmic imperant i com s’hi pot participar. La xerrada tindrà lloc a Àgora Catalunya (Plaça Catalunya 9, 4t 2ª, cantonada Rambla Catalunya, Barcelona) a les 19h (entrar AQUÍ inscriure’t).

La CIC és un projecte que trenca amb les formes d’economia i societat en les que estem immersos i amb el que comporten de creixement econòmic insostenible, competitivitat, abús dels recursos, desigualtats… Ja compta amb 850 associats i més de dos mil amics i participants a la xarxa social amb al que organitzen els seus debats i projectes.

La Cooperativa funciona de manera assembleària oberta i de base i ja són prop de 10 les ecoxarxes que s’hi agrupen, a més de projectes de programari lliure, comunitats autosuficients, un obrador, un espai culinari cooperatiu, projectes d’autosufiència alimentària, artesanies, etc. Un dels principals projectes és l’ecocolònia Ca l’Afou, una antiga colònia industrial de l’Anoia reconvertida en projecte cooperatiu que buscar agrupar empreses ecològiques i habitatges pels treballadors.

Nova-Innovació Social va iniciar el passat 3 de novembre el Cicle Alternatives al Sistema, amb l’objectiu de compartir coneixements amb la ciutadania activa que cerca propostes innovadores per a la transformació social.

Més informació i Inscripcions

 

Tags: , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories