Us convidem a la presentació de l’informe “La privatització de la guerra, Violència i Empreses militars i de seguretat privades”

NOVIOLÈNCIA ACTIVA. L’Institut de Noviolència Activa de Nova us convida a assistir a la presentació de la publicació i taula rodona “La privatització de la guerra, Violència i Empreses militars i de seguretat privades”. Es tracta d’una investigació sobre els aspectes fàctics i jurídics dels abusos de drets humans comesos per les empreses multinacionals de seguretat a Iraq i presenta dades i aspectes fins ara poc coneguts sobre el tema.

Hi intervindran els autors de l’estudi Sr. Jordi Palou-Loverdos, advocat, i Dra. Leticia Armendariz, advocada; Dra. Helena Torroja Professora de Dret Internacional de l’UB; Sr. Felip Daza, codirector de l’Institut de Noviolència Activa de l’associació Nova; i un representant de l’Ajuntament de Barcelona. Presentarà i moderarà Ilm. Dr. Eudald Vendrell, Vice-degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

L’acte tindrà lloc dimecres 14 de desembre a les 19 hores a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, planta 8a, carrer Mallorca, 283, Barcelona.

DESCARREGA AQUÍ L’INFORME

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories