Nova trasllada temporalment les seves oficines a Àgora Catalunya

Nova-Innovació Social ha decidit traslladar temporalment les seves oficines a Àgora Catalunya, l’espai cedit que comparteix a Plaça Catalunya amb altres entitats.

La situació de crisi actual requereix economitzar tant com es pugui per poder tirar endavant el projecte que des de fa anys estem portant a terme per contribuir en la mesura que poguem a fer un món més just, pacífic i sostenible.

A Àgora Catalunya posarem en marxa noves activitats i nous serveis que de segur us interessaran, el nou espai ofereix noves possibilitats i nous reptes que esperem afrontar amb la mateixa energia que fins ara i amb l’ajuda de tots vosaltres. Aviat us explicarem més sobre aquest nou espai.

Tags:

2 Responses to Nova trasllada temporalment les seves oficines a Àgora Catalunya

  1. JesRICART on %d 14UTC %B 14UTC %Y at %H:%M 01Sat, 14 Jan 2012 13:22:24 +000024.

    L’ edifici amb balconada o finestrals que dona a la plaça Catalunya té una posició estratègica envejable. Des de la seva façana es podria practicar de manera regular el cartellisme actiu i renovable amb els slogans més significatius de cada conjuntura. Sabem que hi ha gent que no llegirà mai un llibre, ni un diari ni tan sols un panflet o un poema però sí que se n’ adonarà de consignes o idees escrites a gran tamany d’ una sola frase.

    • Nova on %d 19UTC %B 19UTC %Y at %H:%M 03Thu, 19 Jan 2012 15:48:19 +000019.

      Gràcies per la idea, Jes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories