28 de gener: Manifestació ciutadana convocada pel Fòrum Social Català

El Fòrum Social Català convoca la ciutadania a una manifestació,

sense banderes ni sigles,

el dissabte 28 de gener 2012 a les 17h

a Plaça Catalunya / Ronda Sant Pere, de Barcelona

* * *

Precedida per una Assemblea de les organitzacions del FSCat

sobre el procés del Fòrum Social Català 2012

a les 11h a ÀgoraCatalunya

Pça Catalunya 9, 4t 2a. (cantonada Rambla Catalunya)

A l’Assemblea del 28 de gener, a les 11h del matí, es presentarà el procés del FSCat i s’acordaran les aportacions econòmiques que han de garantir la seva independència, com en les edicions anteriors.

 

Atenció!

Les organitzacions ja poden adherir-se a la manifestació i al procés del FSCat del 2012, tot enviant un correu a info@forumsocialcatala.cat

Qui s’ha adherit ja:  Adhesions 2012

 

Més informació:

Facebook

Twitter: @FSCat2012 #FSCat #FSCat2012

http://www.forumsocialcatala.cat

info@forumsocialcatala.cat

 

CRIDA FSCat 2012. Inici el 28 de gener!

Document en PDF AQUÍ

Ens trobem en un moment de greu crisi del sistema, conseqüència de la cobdícia de banquers i grans empresaris i del malbaratament dels recursos públics -salvant bancs i fent obres faraòniques…- que ha mostrat la cara més ferotge del capitalisme neoliberal i de la globalització. La crisi econòmica ha mostrat l’estat del benestar precari en el que vivim, una manca de llibertats democràtiques i una societat fortament desigual que va camí de la fractura social.

Mentre que a Davos, al Forum Economic Mundial, els més rics es reuneixen per consolidar el neo-liberalisme, a Catalunya més de 742.000 persones estan a l’atur, 1 de cada 5 catalanes està empobrida. Però tot i això, els béns de luxe que només es poden permetre uns pocs baten records de vendes. Els hospitals tanquen plantes senceres i serveis d’urgències, els Centres d’Atenció Primària redueixen els horaris, l’educació pública cau en el més absolut oblit, s’executa pràcticament un desnonament cada hora, s’expulsa dels serveis socials els més pobres i així i tot, els grans consorcis empresarials augmenten els beneficis mentre es dediquen a reduir les plantilles.

Per això, és urgent i necessari que la ciutadania prenguem el carrer per fer sentir la nostra veu i la de les persones més desafavorides. És més urgent que mai que canviem el rumb de les polítiques neoliberals que només beneficien als més rics, al l’1% de la població mundial que acumula prou riquesa per exercir un enorme poder sobre els països i els pobles.

Per això, des del Fòrum Social Català, espai de trobada obert, divers, plural, no confessional, no governamental i no partidari, que aplega més de 300 organitzacions, cridem tota la ciutadania a fer sentir la seva veu el proper dia 28 de gener a les cinc de la tarda a una manifestació sense banderes ni sigles, que sortirà de Plaça Catalunya / Ronda Sant Pere. Confluirem en el recorregut de la manifestació amb Plataforma Prou Retallades que anunciarà properament el seu lloc de concentració.

Perquè tenim dret a decidir el nostre futur. Perquè si convertim les propostes en projectes, si ens unim i alcem la nostra veu, el canvi serà possible.

Passem de la indignació a l’acció! No a la dictadura financera! Aturem les retallades

Una altra política és possible! Una altra economia és necessària!

Fem possibles una altra Catalunya i un altre món!

 

Tags: , , , , , ,

2 Responses to 28 de gener: Manifestació ciutadana convocada pel Fòrum Social Català

  1. […] Font: http://nova.cat/?p=2739 TwitterFacebookCorreo electrónicoImprimirMe gusta:Me gustaSé el primero en decir que te gusta esta post. Esta entrada fue publicada en Info General. Guarda el enlace permanente. ← [MATERIALS] Curs de Comunicació en moviments socials […]

  2. santi garcia on %d 28UTC %B 28UTC %Y at %H:%M 05Sat, 28 Jan 2012 17:03:53 +000053.

    ara mateix surtu de casa per ad-deritme a la manifestació, perqué estic fins el cap de munt de perdre els derets socials i laborals aconsaguits amb tanta lluita i sang per el colectiu dels treballadors, durant la dictadura franquista i la etapa predemocratica del estat espanyol,encara que nomes sigui per honrar i homatnejar als treballodors que van perdre la vida i/o la salud per la resta.
    Visa la classe treballadora, compta que no ens enredin i no pensem mai que ja esta….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories