Presenta propostes transformadores al Fòrum Social Català

Aquesta edició el Fòrum Social Català (FSCat) vol passar de la indignació a l’acció, tot convidant la ciutadania a presentar propostes de canvi per construir alternatives a la dictadura del sistema financer que atempta contra els drets més elementals.

Aquest procés de participació es va iniciar el 28 de Gener, amb una manifestació multitudinària, i continuarà durant tres mesos promovent tallers i assemblees a tot el territori, on posar en comú les propostes de transformació social. L’acte final es realitzarà el 5 i 6 de maig, en una assemblea per decidir com continuar el procés a la vista de les propostes recollides.

Les propostes es poden presentar abans del 23 de març emplenant un senzill formulari que es troba al web del Fòrum Social Català

I, per als qui vulguin participar en l’organització, també poden implicar-se a les comissions el Fòrum, cedir espais de reunions o, senzillament, mostrar la seva solidaritat, adherint-se al procés.

El FSCat ha estat una trobada bianual, realitzada el 2008 i el 2010, sorgida en el marc del Fòrum Social Mundial, que n’és el referent internacional. En les dues edicions anteriors, reuní desenes de grups i col·lectius per compartir el que estaven fent, de cara a establir contactes i potenciar les xarxes per comprendre les causes i conseqüències de la crisi i construir alternatives sostenibles i des de la base.

En l’edició 2012, l’objectiu és complementar la resistència i la indignació amb propostes d’acció que articulin respostes mobilitzadores, “Contra la seva crisi, les nostres solucions. Combatem la crisi canviant el sistema!”.

Més informació: www.forumsocialcatala.cat        info@forumsocialcatala.cat          Facebook

Twitter: @FSCat2012  #FSCat  #FSCat2012

Tags: , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories