Presentació pública de la nova Organització Catalana Aplicant al Moviment Federalista Mundial el proper dilluns 19 de març

El proper dilluns 19 de març a les 19h a l’Institut d’Estudis Catalans (C/Carme, 47) es presenta en públic la nova Organització Catalana Aplicant al MFM (Moviment Federalista Mundial), resultat d’un any i mig de treball intern entre l’associació projecte pel Governament Democràtic Mundial (ap-GDM) i el Moviment Federalista Mundial.

Aquesta nova Organització Catalana Aplicant  neix per donar resposta a l’actual situació que viu el món global (crisi financera i econòmica, crisi climàtica i ambiental, crisi alimentària i de pobresa…). L’associació projecte pel Governament Democràtic Mundual (ap-GDM)  comparteix la necessitat d’involucrar-se  activament i des d’una perspectiva pròpia de societat civil organitzada en temes de política internacional que puguin contribuir a construir noves dinàmiques i institucions de governament democràtic mundial.

La presentació es fa conjuntament amb el Moviment Federalista Mundial (MFM),  organització que  va encapçalar la coalició d’organitzacions de la societat civil d’arreu del món i que va acabar fent possible el naixement del Tribunal Penal Internacional l’any 2002. A més, actualment, també lidera al món les lluites per la “Responsabilitat de Protegir” i la creació d’institucions de democràcia global com un Parlament Mundial a les NNUU.

Per veure el detall de la invitació, aquí

Tags: , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories