Un any de la revolta síria. No et quedis indiferent. Surt al carrer

NOVIOLENCIA ACTIVA. Solidaritzat amb el poble siri. T’esperem el dissabte 17 de març a les 17h a Plaça Catalunya. Avui fa un any que va començar la revolta a Síria. El règim segueix reprimint a la població civil i la comunitat internacional se’n manté al marge.

SADÀ es una plataforma Siria Catalana sense ànim de lucre que treballa pels valors de la llibertat, dignitat i democràcia. Aquesta associació s’ha constituït per recolzar al poble siri i contribuïr a la construcció del pais durant i després de la transició, tot promovent l’intercanvi cultural i socio-polític amb Síria.

Tots i totes amb el poble Siri.

Tags: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories