Pren part en les activitats de Nova per fer possible un altre món

Si sintonitzes amb la visió de Nova-innovació Social et convidem a aportar el teu coneixement, experiència, energia i voluntat per fer-la possible, i a proveir recursos que garanteixin la independència de l’entitat i dels seus projectes. Pots prendre part en els projecte s omplint aquest formulari, a on podràs indicar el tipus de col·laboració.

Per facilitar-ho, estem preparant un conjunt d’activitats que t’oferim, per ordre cronològic, per si connecten amb les teves inquietuds:

 • Estem col·laborant intensament amb el Fòrum Social Català 2012. Després d’uns mesos de preparació i de recollida de propostes, els dissabtes 14, 21 i 28 d’abril es presenten les quasi 90 propostes per facilitar la seva articulació i millora, per suscitar el suport. Especialment el dia 21 presentem propostes sobre  transparència. El 5 de maig es posaran en comú les conclusions i el dia 6 es presentaran en públic.
 • Dins el cicle Alternatives al Sistema, el dia 3 de maig, Jordi Garcia Jané presentarà el nou llibre “15M 2031. Adéu, capitalisme” que ha obtingut el Premi a la Innovació en Models Socioeconòmics atorgat per Nova, la Fundació Cultura de Pau, l’Associació Josep Vidal LLecha i la Xarxa d’Economia Solidària. Ofereix una atractiva i viable visió sobre com podem viure d’aquí a 20 anys si hem estat capaços de reforçar i articular les alternatives emergents.
 • El 31 de maig, per cloure el cicle Alternatives al Sistema, oferirem una visió general sobre els 29 anys de recerca i articulació de models socioeconòmics i exposarem amb més detall les propostes per fer front a les armes subtils de la violència estructural dels financers. També plantejarem com, més enllà de models tancats, podem contribuir a dissenyar i aplicar sistemes que cerquin l’equilibri dinàmic per aconseguir els objectius que desitgem. Especialment veurem com articular i no confrontar les les tendències i motivacions “egoistes i altruistes”,  “competitives i cooperatives” que han configurat les sagnants batalles del segle XX.
 • Durant el mes d’abril les organitzacions que ho desitgin podran indicar quines són les 3 propostes d’Acció Comuna Transformadora (ACT!) que estarien disposades a recolzar per a 2012. Així, després, es podrà iniciar una campanya global d’incidència concreta en la qual pugui implicar-s’hi la ciutadania activa d’arreu del món.
 • A mitjans de setembre (possiblement el dissabte 15) et convidem a la inauguració de l’exposició fotogràfica “Transicions a un món habitable per a tothom” que anirà acompanyada d’una guia i d’uns tallers per fer Plans de Transició. Serà una jornada per iniciar el curs amb més empenta i, esperem, amb la teva implicació.
 • Per a finals d’octubre, estem convocant una curs intensiu per formar un equip intercultural de joves que vulguin impulsar i articular les transicions en les diferents regions del món, amb capacitat per adaptar coordinadament aquestes estratègies en els seus llocs d’origen.

Gran part d’aquestes activitats les estem fent a  l’espai Àgora Catalunya,  cedit a precari per un col·laborador, amb el compromís d’oferir-lo a entitats per fer-hi actes i reunions. També aquest és un servei que podem oferir.

>>> Podeu col·laborar amb Nova, mostrant el vostre grau i tipus de col·laboració, en aquest enllaç

>>> Podeu llegir els models i alternatives oferts per Nova en aquest link

>>> Podeu llegir el text íntegre de l’estratègia de Nova en aquest enllaç

2 Responses to Pren part en les activitats de Nova per fer possible un altre món

 1. Nova, 30 anys oferint models i alternatives al sistema | Nova on %d 13UTC %B 13UTC %Y at %H:%M 09Fri, 13 Apr 2012 09:29:27 +000027.

  […] >>> Podeu llegir els models i activitats que es duran a terme properament en aquest link […]

 2. Antonio Montaña Vázquez on %d 23UTC %B 23UTC %Y at %H:%M 02Mon, 23 Apr 2012 14:03:41 +000041.

  Me interesa el proyecto y me gustaria colaborar .
  Estoy bantante limitado , porque vivo en Sentmenat , cerca de Caldes de Montbui , tengo dos niñas pequeñas ( 4 y 2 años ) y con ellas dedico bastante de mi tiempo libre.
  Pero me gustaría impulsar grupos de apoyo en el lugar de trabajo y aquí en Sentmenat.
  Recibid un abrazo y todo mi apoyo en este proyecto.
  Hasta pronto

  Antonio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories