Amb Palestina al Cor presenta l’informe “Relacions militars Espanya-Israel: Absolutament insignificants?” de la campanya Negocis Ocults*

NOVIOLÈNCIA ACTIVA. El proper dijous 19 de juliol a les 19h, la Coordinadora d’Entitats Amb Palestina al Cor presentarà el primer informe Relacions militars Espanya-Israel: Absolutament insignificants?, que obre la campanya Negocis Ocults*: tot el que no volen que sàpigues sobre les relacions militars entre Espanya i Israel.  L’acte serà conduït per Jordi Garrell, coordinador de la campanya Negocis Ocults*, i el tècnic de desarmament de Nacions Unides, Albert Caramés.

El primer informe és la introducció d’una sèrie de textos que analitzaran, en els propers mesos i de manera periòdica, les relacions entre l’estat espanyol i Israel en tot allò relacionat amb assumptes militars, armamentístics i de seguretat. L’objectiu d’aquest primer text és mostrar el marc i la situació general de les relacions entre els dos països, recollint les conclusions de l’informe de 2009 i posant sobre la taula qüestions com la il·legalitat d’aquestes relacions o la contribució espanyola a la violència als Territoris Ocupats de Palestina.

Aquest informe engega la campanya Negocis Ocults, que pretén analitzar i investigar quins són els actors implicats i els beneficis que el negoci del comerç d’armes entre l’estat espanyol i Israel genera, i les conseqüències que té sobre la població palestina. També vol denunciar les pràctiques de l’estat espanyol i pressionar als actors polítics perquè respectin el codi de conducta establert per la Unió Europea i aturin la complicitat en la perpetuació del conflicte Palestina-Israel.

La  Coordinadora d’Entitats Amb Palestina al Cor continuem treballant per sensibilitzar l’opinió pública  i promoure la solidaritat activa  envers la població palestina. L’organització actua també com a grup de pressió  per tal que els polítics i les institucions d’àmbit nacional, estatal, europeu i internacional es posicionin ferma i decididament en defensa dels drets legítims del poble palestí.


Data: dijous 19 de juliol, 19h.
Espai: Terrassa superior, Llibreria Laie – espai cafè (c/Pau Claris 85, Barcelona)

Tags: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories