Segona sessió del Cicle Desobediència Civil. Crida contra la dictadura financera!

Dijous que ve, 11 d’octubre, es celebra la segona sessió del Cicle Desobediència Civil que s’organitza des de Nova-Innovació Social. Aquesta jornada estarà centrada en la societat civil, en el seu poder per actuar conjuntament.

En aquesta línia es presentarà una opció per l’acció: la campanya Crida a la desobediència civil pels drets humans i contra la dictadura financera.

Es tracta d’una mobilitzacio ciutadana iniciada per reconegudes persones de la lluita social com Ada Colau, Anna Monjo, Arcadi Oliveres, Esther Vivas, Federico Mayor Zaragoza, Gabriela Serra, Itziar González, Pepe Beunza, Montserrat Ponsa i Jordi García Jané, entre d’altres. Aquesta, busca la cohesió social i el debat per lluitar contra l’oligarquia financera, els polítics i els tecnòcrates de la Troika.

“L’oligarquia financera i els polítics i tecnòcrates de la troika, amb les polítiques que dicten i que submisament apliquen els successius governs espanyols, i també el català, unes polítiques que ens porten de dret a la ruïna social i econòmica, ens han declarat la guerra.”

“La intenció és que actuem com a catalitzadors d’un procés d’organització i mobilització ciutadanes prou ampli, fort i sostingut en el temps per poder capgirar la greu situació social i econòmica que estem patint com a persones i com a poble”

Si vols fer alguna cosa per canviar les coses o si vols convèncer-te que és possible, no t’ho pensis. Vine a conèixer aquesta campanya!

A més, aquesta sessió coincideix amb la Setmana Internacional contra el Deute, per aquesta raó la vessant econòmica de la proposta sembla més adients que mai.

*Ja pots veure el vídeo de la primera sessió amb la PAH i Iaioflautas: NovaTV

Tags:

2 Responses to Segona sessió del Cicle Desobediència Civil. Crida contra la dictadura financera!

  1. Helena on %d 09UTC %B 09UTC %Y at %H:%M 11Tue, 09 Oct 2012 23:07:49 +000049.

    La primera conferencia del ciclo “desobediencia civil” me pareció muy interesante, bien presentada y amena.

    • Nova on %d 10UTC %B 10UTC %Y at %H:%M 08Wed, 10 Oct 2012 08:59:35 +000035.

      Gràcies! Esperamos que las próximas también te parezcan interesantes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories