Pepe Beunza, membre del Consell Directiu de Nova, participa a la projecció de “Ziztadak/Tábanos”, documental sobre la desobediència civil al País Basc

Aquest  dimarts 27 de novembre, l’espai Jove La Fontana de Gràcia projectarà Ziztadak/Tábanos, un documental coproduït per Fora de Quadre i Bidea Helburu, amb la col·laboració del col·lectiu Contrast sobre la lluita activista no violenta a Euskadi. Un acte organitzat per Informa’t BCN.

La pel·lícula presenta esdeveniments i pensaments que defensen la vida, la pau, la no-violència activa, la participació ciutadana, els drets humans i el canvi cap a la transformació social i la denúncia de les injustícies.

L’esdeveniment comptarà amb la presència dels autors i també de la reflexió  de Pepe Beunza, membre del consell directiu de Nova-Innovació Social, i José Antonio Estévez Araujo, catedràtic de Filosofia del Dret a la Universitat de Barcelona. Ells explicaran, des de la perspectiva de la pràctica i la teoria, que és la desobediència civil.

Data: dimarts 27 de novembre

Hora: 19.30h

Lloc: Espai Jove La Fontana. C/ Gran de Gràcia, 190 Barcelona
Entrada lliure
Organitza: Informa’t BCN

Tags:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories