Tercera sessió Cicle “Transparència i Bon Govern”: Bon govern i noves vies de comunicació, amb Antoni Guitérrez-Rubí

Avui, dimarts 18 de desembre, de 19 a 21 hores, es celebra la tercera sessió del Cicle “Transparència i Bon Govern”. En aquesta jornada comptarem amb la participació de Antoni Gutiérrez-Rubí, reconegut assessor de comunicació política i consultor polític, que ens parlarà de les noves vies de comunicació existents entre govern i ciutadans. Eines necessàries per a una democràcia real i directa.

Per a Gutiérrez-Rubí els límits són reptes i la transparència i l’accés a la informació, claus de la transformació de la política.

La seva dilatada carrera ha estat sempre vinculada a la consecució d’una política més transparent i lligada als ciutadans. Ara, les seves publicacions es centren majoritàriament en l’ús d’Internet i les xarxes socials com a eines del canvi, de la transformació cap a una nova democràcia i una nova política.
“En una societat decebuda, crítica i molt informada, la política democràtica està cada vegada més vigilada pels ciutadans. S’està produint un canvi radical en la comprensió i acceptació d’una determinada praxi en la gestió política i institucional”, afirma en un dels seus últims llibres titulat “Política Vigilada”.
Expert i professor en els màsters de comunicació política de diverses universitats, escriu amb assiduïtat en periòdics de tiratge nacional. Així, té espais propis com l’interessant Micropolítica al diari El País, entre d’altres.

Una cita ineludible per a aquelles persones preocupades pel futur polític i que desitgen involucrar-se en una democràcia diferent.

Les places són limitades, per tant, confirma la teva assistència enviant un mail a comunicacio@nova.cat

Tags: , ,

One Response to Tercera sessió Cicle “Transparència i Bon Govern”: Bon govern i noves vies de comunicació, amb Antoni Guitérrez-Rubí

  1. Cicle Transparència i Bon govern. Cap a la governança oberta, horitzontal i participativa | Nova on %d 15UTC %B 15UTC %Y at %H:%M 11Fri, 15 Mar 2013 11:40:37 +000037.

    […] Bon govern i noves vies de comunicació, a càrrec d’Antoni Guitérrez-Rubí. Assessor de comunicació política i consultor polític. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories