Cloud Housing

Nom de la iniciativa: Cloud Housing

Objectiu general de la iniciativa: creació d’una alternativa per donar resposta al problema de la crisi de l’habitatge i a altres qüestions socials. Es planteja com un model de vida menys rígid que una hipoteca i més complet que el lloguer.

Persones que lideren: Mariona Soler

Email de contacte:  mariona@vidamesfacil.com

Web de la iniciativa: www.vidamesfacil.com/cloudhousing/

Documents de consulta: Cloud Housing

Descripció: El Cloud Housing és una filosofía de vida, un concepte d’habitatge que potencia la flexibilitat i la comunitat per aproximar el mercat immobiliari a les necessitats de les persones per trobar una sortida sostenible de la crisi de l’habitatge. La peça clau del Cloud Housing són edificis que combinen pisos, espais comuns i serveis comuns per als usuaris sota un model de pagament per ús i una gestió presencial.

En aquest nou concepte, els edificis són integrats per espais habitacionals i privats i per espais comuns. Cada persona o família paga una quota per l’ús del seu espai habitacional, que està adaptat a les seves necessitats, i si canvien (per exemple, augmenta o disminueix la família) és possible mudarse a un altre pis que s’adapti a les noves circumstànciesExtracte de l’article publicat a La Vanguardia el passat 20 de gener i que pots consultar aquí

2 Responses to Cloud Housing

  1. Tercera sessió Cicle “Topies”: economia social, equitativa i sustentable | Nova on %d 11UTC %B 11UTC %Y at %H:%M 02Mon, 11 Feb 2013 14:26:51 +000051.

    […] Durant la jornada, que es celebra el proper dijous 14 de feberer de 19 a 21 hores,  parlarem i compartirem les iniciatives que ja estan funcionant vers l’economia social, equitativa i sustentable. Accions com les realitzades per la Xarxa d’Economia Solidària (XES) amb l’Ecosol i el mercat social, filosofies com les de l’Economia del bé comú i les de Vilanova en transició i propostes tan innovadores com les de CloudHousing. […]

  2. TINA DOMINIKA ANDLOVIC on %d 23UTC %B 23UTC %Y at %H:%M 11Sat, 23 Mar 2013 11:26:54 +000054.

    Very interesting.
    Lep pozdrav / Best regards! 🙂 Tina Dominika
    Ljubljana, Slovenia, EU

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories