Presentació del llibre “Nada está perdido. Un sistema monetario i financiero alternativo y sano”

El proper dimecres 13 de febrer es presenta el llibre Nada está perdido. Un sistema monetario i financiero alternativo y sano, de  l’economista independent  Susana Martín Belmonte. L’esdeveniment es celebrarà a les 19:30 en la cooperativa cultural Llibreria Rocaguinarda al carrer Xiprer, 13.

L’acte estarà presentat per Martí Olivella, director de Nova-Innovació Social i comptarà amb la pròpia autora per poder obrir un diàleg participatiu amb les persones assistents.

L’obra de Martín Belmonte te el suport de la Xarxa d’Economia Solidària i per moltes persones és una eina viable i necessària per sortir de la dictadura financera.

“Aquest llibre d’economia per a tots els públics mostra el paper que juguen els diners i el crèdit en el sistema productiu i el mercat, al mateix temps que desvetlla com els diners digitals, l’abandonament del patró or i Internet han transformat les bases dels models teòrics actuals i els han deixat obsolets.
Però abans de res, aquest text mostra l’engany al que estem sotmesos pel pensament dominant i ens ofereix una visió esperançadora del futur, plantejant que el poder dels diners pertany a la gent i que el sistema monetari i financer actual ja no és l’única opció possible.”

Tags: , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories