Formes d’acció pacífica contra la injustícia

L’Associació cultural Empelt de Font-Rubí i l’Assemblea Nacional Catalana de Font-Rubí realitzen el proper divendres 22 de març una conferència a càrrec de Martí Olivella (director de Nova-Innovació Social) centrada en la noviolència i les accions pacífiques. L’acte es celebrarà a les 20 hores al Centre Recreatiu de Guardiola de Font-rubí.

“La corrupció generalitzada, les injustícies  sobre col·lectius indefensos, la manca de  democràcia real i el procés d’Independència,  ens fan coincidir a preguntar-nos de quina manera la ciutadania pot afrontar la situació d’acord amb uns principis d’humanitat i d’eficàcia política”, diuen des de l’Associació.

Aquesta conferència es fa com a complement del cicle de debats celebrats a Vilafranca durant el mes febrer sobre les alternatives a la situació social, que buscaven establir una xarxa entre les entitats de caràcter social de la zona. Temes com el dret a la salut, alternatives al model actual i política, democràcia i ciutadania es van tractar, entre d’altres temes, durant més de tres dies a l’Escorxador.

Després de les sessions es va acordar que  les accions aïllades no tenen eficàcia i que “calia manifestar que hi ha gent que es mou; que no estem sols o només som un parell o tres. Això conforta i és una mostra positiva de vida. A més, s’estan obrint  nous camins de cooperació, d’oportunitats i de creació d’espais de convivència i d’ajuda. Convé, doncs,  que més enllà dels cercles reduïts, això se sàpiga per tal d’enriquir coneixements i establir noves relacions”, expliquen des de l’Associació.

Ara, la conferència del Martí Olivella, engega la próxima etapa de les més de 15 organitzacions que volen crea una xarxa comuna d’acció. 

 

Tags: , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories