Formació en Sociocràcia: per a una millor gobernança pròpia i de les organitzacions

El 24, 25 i 26 d’abril es celebra a Nova-Innovació Social (Pl. Catalunya, 9 4t-2ª) el primer mòdul d’una formació en sociocràcia  per  millorar les competències en lideratge,  aprendre a treballar millor en equip i afavorir la cooperació en el lloc de treball i en la vida en general.

La Sociocràcia és un mètode de gestió que afavoreix la cooperació. Basant-se en el principi de l’equivalència (igual valor) entre els éssers vivents, les seves eines de comunicació i la presa de decisions permeten elevar la consciència i sostenir l’evolució tant de les persones com de les organitzacions de les quals són membres.

Aquesta formació, reconeguda pel Centre mundial de Sociocràcia, obre la porta a un programa intensiu que ajuda als participants a desplegar el seu talent de lideratge i assumir amb suavitat i confiança un rol d’autoritat.

Un seminari impartit per  Gilles Charest y Ghyslaine Cimon de Quebec, Canada i dirigit a les persones que lideren o gestionen organitzacions, que tenen interès en explorar altres maneres de gobernança en els col·lectius, que busquen maneres que permetin l’autogestió d’organitzacions ciutadanes… i per a aquelles persones que necessitin descobrir i desenvolupar el seu talent i potencial de lideratge.

El proper 23 d’abril es farà una xerrada informativa grartuïta a les 19:00 hores.

Més informació i inscripcions aquí

Contacte: contacto@sociocracia.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories