Novact al Anna Lindh Mediterranean Forum 2013

L’equip del Novact – International Institute for Nonviolent Action participarà a la segona edició del Anna Lindh Mediterranean Forum del 4 al 7 d’abril

El dissabte 6 d’abril de 15:30 a 18:30, Felip Daza, co-director de Novact, parlarà sobre la noviolència i els moviments d’acció social  a una de les 11 sessions emmarcades en el grup d’Idees de Projectes del Anna Lindh Mediterranean Forum. Aquest grup té per objectiu fomentar i facilitar l’intercanvi i el desenvolupament de noves iniciatives comunes. Es tracta d’una oportunitat de treball en xarxa entre organitzacions de la societat civil per establir noves aliances i desenvolupar futurs projectes.

El Anna Lindh Mediterranean Forum és una trobada que reuneix líders juvenils i organitzacions de la societat civil, a més d’influents responsables polítics i experts interculturals de tota la regió Euromediterrània. Convocat cada tres anys per la Fundació Anna Lindh, l’objectiu és proporcionar un espai innovador i participatiu per al debat, la creació de xarxes i l’intercanvi de bones pràctiques sobre iniciatives de diàleg intercultural. Una trobada per  convertir noves idees en acció.

La segona edició del Fòrum es porta a terme del 4 al 7 d’abril a la ciutat francesa de Marsella, capital europea de la cultura aquest 2013. Aquesta edició l’objectiu general és l’apropament dels ciutadans i ciutadanes de la regió Euromediterrània, sota el lema Ciutadans per la Mediterrània. Així, és busca reflexionar sobre la necessitat d’un diàleg intercultural i la cooperació per fer front als desafiaments que enfronta la regió després del despertar històric àrab i l’impacte social de la crisi econòmica a Europa. En aquest context mediterrani, el Fòrum serà una fita per rellançar el diàleg a nivell regional. Més específicament, serà una oportunitat per abordar les principals tendències, les tensions i transicions que enfronten les societats euromediterrànies, i per adaptar el diàleg intercultural com a eina per a la participació ciutadana.

Tags: , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories