Propostes contra la corrupció financera, empresarial i política

Avui dilluns 15 d’abril a les 19 hores l’Observatori Guinardó-Can Baró en defensa dels Serveis Públics i Drets Socials i l’Assemblea Social Guinardó-Can Baró han organitzat la xerrada Capitalisme i corrupció, propostes contra la corrupció financera, empresarial i política.

Actualment, les paraules corrupció i política semblen anar lligades. Casos de frau fiscal, de tràfic d’influències, de diners a paradisos fiscals… Per aquesta raó són moltes les persones que es pregunten si és un problema endèmic de la nostra classe política o casos aïllats. Aquest tema i d’altres es debatran en la sessió que aquesta tarda es realitza al Casal d’Entitats del Mas Guinardó.

A la xerrada hi participen Carlos Jiménez Villarejo, exfiscal anticorrupció, i Martí Olivella, director de Nova- Innovació Social, que té entre els seus programes el projecte Transparents.org. Un compromís amb i per la transparència pública.

Tags: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories