Nova Àgora Catalunya: Hem arribat als 1900 euros! Ens ajudes a arribar als 2000 per fer possible un Espai de diàleg pel canvi social?

Des de fa dues setmanes l’equip de Nova-Innovació Social, juntament amb persones voluntàries que han ofert el seu temps, estem fent obres al 5é pis de l’edifici de Plaça Catalunya. La nostra intenció es fer possible un espai de diàleg per fer possible el país i el món que volem.

Tot l’equip de Nova-Innovació Social, juntament amb persones voluntàries que han ofert el seu temps, estem fent obres al 5é pis de l’edifici de Plaça Catalunya. Volem construir un espai per a tu, per a les iniciatives socials, i sobretot perquè l’equip de Nova-Innovació Social continue treballant en alternatives noviolentes al sistema neoliberal actual!

Gràcies a l’ajuda de diverses persones hem aconseguit arribar als 1900 euros, recol·lectats a través de petites donacions. Ara, és imprescindible no aturar aquesta empenta, perquè si volem fomentar la ciutadania activa, és bàsic construir un espai com aquest. A través de les aportacions econòmiques i l’ajuda de les persones voluntàries, estem fent instal·lacions elèctriques, pintant i modificant la disposició de l’espai. El millor de tot es que tu encara ens pots ajudar a fer possible aquest espai!

Aquí pots fer una aportació econòmica o apuntar-te a donar un cop de mà amb feina.

Aquí pots consultar més informació sobre el nou espai.

A continuació, unes imatges de com va quedant. Us agrada?

 

 

 

 

 

Tags: , , ,

One Response to Nova Àgora Catalunya: Hem arribat als 1900 euros! Ens ajudes a arribar als 2000 per fer possible un Espai de diàleg pel canvi social?

  1. guillermo on %d 02UTC %B 02UTC %Y at %H:%M 10Thu, 02 May 2013 10:02:57 +000057.

    Jo puc donar un cop de mà treballant. Digueu-me possibilitats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories