Nova. Un nou espai, un munt d’iniciatives i una gran empenta

Claudia, nostra voluntària, ens parla com va ser la nostra festa. 

Una festa amb energia, grans iniciatives i un toc de capirinha. Aquest va ser l’ambient que va impregnar la inauguració del nou local de Nova el passat 20 de juny.

L’emergència d’una ciutadania activa va ser l’emblema de la reunió. Una ciutadania compromesa, responsable, que vol i reclama que se l’escolti; una ciutadania que s’erigeix per a decidir enfront d’una societat fortament sotmesa a una dictadura financera.

Nova pretén ser un espai on es promoguin i s’acullin projectes que iniciïn el canvi cap a un món habitable per tothom, amb la veu del poble com a pilar fonamental per iniciar aquest canvi.

Engloba des de projectes que donen suport a moviments no violents fins a aquells exploren alternatives al sistema. Es tracta d’un espai d’innovació social, en què les persones participants cerquen maneres de construir un sistema sostenible amb el món, basat en la transparència, que no fomenti desigualtats i on el mercat no sigui el poder absolut que controla la societat.

L’articulació d’una ciutadania activa és un punt clau per a la creació d’aquest nou món, i s’està duent a terme amb un seguit d’iniciatives -presentades durant la reunió- que fan palesa aquesta voluntat d’innovar, idear i traçar nous camins cap al bé comú.

Tags: , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories