DEJUNI PARTICIPATIU “RESCATEM LES PERSONES” 13-15 SETEMBRE A PL. CATALUNYA

PROGRAMA ACTIVITATS DEJUNI 13-15 SETEMBRE PZA CATALUNYA

“RESCATEM LES PERSONES”

El dejuni participatiu amb el lema ” Rescatem les persones” s’iniciarà a les 17 hores del divendres 13 de setembre i romandrà fins a les 17 hores de diumenge dia 15 a la Plaça Catalunya de Barcelona.

A la Pl s’instal · laran carpes informatives sobre la ILP per una renda garantida de ciutadania i es recolliran signatures . Les entitats que donen suport a la ILP i vulguin exposar les seves activitats i propostes podran posar també las sevas carpes .

Durant aquests dies es desenvoluparan una sèrie d’activitats informatives i de debat. El dejuni es tancarà diumenge amb una Assemblea de conclusions i una crida a participar a la recta final de la campanya de suport a la recollida de signatures de la ILP RGC, a prosseguir la campanya amb altres iniciatives després de lliurar les signatures fins al seu debat al Parlament.

El programa de debats abordarà temes relacionats amb alternatives i objectius per reduir dràsticament l’atur i la pobresa , i garantir drets bàsics, com l’accés al subministrament d’aigua , electricitat i gas :

Divendres 13 setembre

19.00 fins a les 20:30 hores . – Tema debat : “Pobresa i desigualtat, alguns dels seus rostres

Taula de Ponents: Persones representatives en l’anàlisi i la denúncia de les causes de la pobresa, i en particular de la pobresa que afecta la infància , les dones i les persones grans.

20:30 a 22:00 hores . – Tema debat : “Treballar menys per treballar tothom“. Per la reducció dràstica del temps de treball sense disminució del salari.

Taula de ponents: Portaveus dels sindicats que donen suport a la ILP RGC, del moviment de treballadors/es sense ocupació i altres entitats.

Dissabte 14 setembre

10:30 fins a les 12:00 hores . – Tema debat: “Immigració i pobresa “. Garantim els drets humans i ciutadans de les persones immigrants.

Taula de ponents : Persones representatives de les plataformes i mobilitzacions en defensa dels drets dels immigrants .

12:00 fins a les 13:30 hores. – Tema de Debat: “Mesures d’urgència social: Dret al subministrament d’aigua , electricitat i gas” . No al tall dels subministraments d’aigua , gas i electricitat a les persones amb baixos o nuls ingressos .

Taula de ponents : Exposició de mocions i propostes en l’àmbit municipal i parlamentari per garantir aquests drets per persones representatives en aquestes institucions . Representants del mov . de treballadors/es sense ocupació .

17:30 a les 19:00 hores . – Tema debat : ” Cooperativisme i economia solidària

Taula ponents: Representants del moviment cooperativista. Moviment de treballadors/es sense ocupació.

19:00-20:30 hores. – Tema debat: “Dret a l’habitatge

Taula de ponents: Plataforma afectats per les hipoteques. Altres entitats actives en la defensa del dret a l’habitatge . Mov. treballadors/es sense ocupació .

Diumenge 15 setembre

11:00 fins a les 12:30 hores . – Tema de debat: “Participació ciutadana“. Propostes de participació en la lluita contra la pobresa i en defensa de la dignitat de les persones. Campanya de consultes ciutadanes sobre el projecte de llei per una Renda Garantida de Ciutadania.

Taula de ponents: Representants municipals que donen suport a la ILP RGC. Persones representatives dels moviments que impulsen la participació ciutadana per defensar els drets i transformar la societat.

12:30 fins a les 13:30 hores: Assemblea de conclusions i crida a prosseguir en la mobilització ciutadana en suport de la ILP RGC.

. – . – . – . – . – . – . – . – . – . – . – . – . – . – .

Al final de les sessions de divendres i dissabte s’organitzaran vetllades musicals.

Per a aquelles entitats que vulguin promoure exposicions informatives de les seves activitats i propostes, podran disposar dels espais de temps entre els debats temàtics. En cas d’activitats que se solapen amb el programa de debats es prega posar-se en contacte amb la Comissió Promotora de la ILP RGC a través de l’email: ilprcg@gmail.com

Comissió promotora ILP per una Renda Garantida Ciutadana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories