Tenim nou web!

Comencem el curs amb aquest nou web per poder explicar millor tot el que estem fent a l’associació, quins són els programes i projectes, quina la filosofia, i sobretot, com podeu col·laborar i activar-vos per fer un món habitable per a tothom!!!

El llançament d’aquest nou web té també per objectiu servir com a punt de referència de les iniciatives d’innovació social que moltes persones estan duent a terme en l’actualitat per trobar alternatives al sistema imperant o per denunciar-lo. Si en teniu una, contacteu-nos ja! i/o accediu a l’Espai novalab per saber-ne més.

Alhora en l’apartat Recursos veureu, d’ara endavant, com es van incrementant els materials que posem al vostre abast sobre els quatre departaments: innovació social (Espai novalab), noviolència activa, alternatives al sistema i participació i transparència. Volem ser el vostre banc de recursos sobre aquestes temàtiques.

Aquest llançament del web va acompanyat també d’una nova imatge per a nova, amb un estel-espiral que simbolitza el moviment de canvi, el dinamisme de les noves idees, la inspiració, i, sobretot, la força de la cooperació entre moltes persones, que acaben convertint la seva cooperació en una gran espiral de transformació.

A nova comencem una nova etapa, i esperem que us hi sumeu!

Ara és el moment

En aquest moment històric, en aquesta nova etapa, volem aplegar i oferir conjuntament el nostre potencial de coneixement, de feina, d’empenta i de recursos per fer un país i un món habitable per a tothom.

Durant més de trenta anys, des de diverses organitzacions i moviments, hem fet un gran esforç per promoure la innovació social, per experimentar camins noviolents, participatius, interculturals i propositius que ens permetessin avançar cap a un món habitable per a tothom.

Hem estat un viver de projectes que ens ha permès aprendre molt i estar preparats per aportar metodologia i continguts quan el moment fos propici i creiem que ara ha arribat aquest moment.

És el moment de:

-donar suport als nous actors, joves i adults, tot compartint coneixement per aprendre junts a aplicar la intel·ligència col·lectiva per enfrontar els canvis socials urgents i necessaris.

-acollir i potenciar la ciutadania activa que vol implicar-se en els processos d’innovació i transformació social més enllà de les organitzacions socials, sindicals i polítiques tradicionals.

Tags: , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories