Sala de premsa

Per contactar amb Comunicació, escriu a comunicacio@nova.cat

Desembre 2011

NOVIOLÈNCIA ACTIVA. Nota de premsa: Un total de 105 empreses militars i de seguretat privada operen a Iraq des del 2003 sense legislació que les pugui controlar.

 

Novembre 2011

NOVIOLÈNCIA ACTIVA. Nota de premsa: Amb Palestina al Cor: “Cal aconseguir un estat palestí viable abans del reconeixement de Palestina a la ONU”.

NOVIOLÈNCIA ACTIVA. Esmorzar de premsa: El reconeixement de Palestina, prova de foc a Nacions Unides per garantir l’estabilitat a la regió.

 

Octubre 2011

ALTERNATIVES AL SISTEMA. Nota de premsa: Reformar la Constitució i no votar partits majoritaris són les millors formes d’expressar la indignació al 20N, segons els participants del fòrum Opcions20N

ALTERNATIVES AL SISTEMA. Convocatòria de premsa: Com poden els ciutadans mostrar la seva indignació a les eleccions generals del 20 de novembre?

 

Setembre 2011

NOVIOLÈNCIA ACTIVA. Roda de premsa. El Servei Civil de Pau de Gaza rellança el projecte Oliva després de l’atac israelià.
nova, juntament amb altres 50 organitzacions locals i internacionals, està promovent aquesta iniciativa pionera per protegir els pescadors de Gaza.

Tags: , , , ,

Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories