Voluntariat

Et convidem a que et sumis al nostre equip!

Si vols participar en el treball diari de Nova-Innovació Social pots ser  una de les moltes persones voluntàries que fan possible la nostra tasca venint a l’oficina o fent treball on-line. D’aquesta manera ajudes a l’equip tècnic i, entre tots i totes, aconseguim fomentar el coneixement compartit.  Si t’identifiques amb els nostres objectius i vols fer possible un camí cap a un món millor, fes-te voluntari/ària.

Possibles perfils (si no tens cap d’aquests perfils, també pots contactar-nos i explicar-nos què t’agradaria fer):

  • Comunicació. Persones dinàmiques, actives i amb molta iniciativa. Amb facilitat comunicativa i molta creativitat. No és necesari que tinguis estudis de periodisme, tot i que es valorarà positivament. T’oferim la possibilitat de donar suport al departament de comunicació en la redacció de notícies, newsletters i la relació amb els mitjans de comunicació. Les aportacions al pla de comunicació o les idees innovadores per a la difusió d’esdeveniments són benvingudes!
  • Comunicació digital. Persones amb inquietud i motivació per les noves tecnologies de la comunicació (xarxes socials, webs, blogs, streamings,…). Persones que tinguin interès en donar suport al departament de comunicació per implementar la seva estratègia de comunicació digital, així com ajudar a gestionar la web de Nova-Innovació Social i d’altres programes de l’organització. Es valorarà l’experiència en la creació de pàgines web i l’ús actiu de les xarxes socials.
  • Audiovisual. Persones amb coneixements bàsics d’enregistrament i edició de vídeo per donar suport al departament de comunicació en la difusió de les ponències, col·loquis i conferències que realitzem a l’organització (enregistrament, muntatge i pujada del vídeo a Youtube, entre d’altres). Un voluntariat o unes pràctiques de formació, que inclouran la participació en un equip multidisciplinar que treballa pel canvi a través de la innovació social. La persona podrà participar en les activitats, implicar-se en projectes,…
  • Grafisme. Persones amb coneixement de disseny gràfic que vulguin que les seves imatges i dissenys formin part de les campanyes de Nova-Innovació Social, convertint-se en la part visible d’importants accions pel canvi social. En cooperació amb el departament de comunicació, participarà en la creació de les imatges de marca i en la millora de les existents.
  • Administració. Persones que tinguin interès en donar suport al departament d’administració amb tasques diverses com arxivar documentació de projectes, factures i d’altres materials, ajudar en l’atenció al públic en les sessions i la preparació de l’espai o col·laborar en la realització dels plans contables i la gestió de la tresoreria.

*Les persones voluntàries no substitueixen cap lloc de treball però realitzen una tasca indispensable dins de l’organització.

Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories