La nostra visió

La nostra visió

En un món estructuralment desequilibrat, insostenible i violent  la prioritat de cadascú, de cada col·lectiu i de cada poble és viure per transformar-lo.

nova confia en una ciutadania activa que practica la innovació social i que vol iniciar transformacions socials de llarg abast. Per a nova és necessària una acció política ciutadana més enllà dels partits i per això s’adreça a la ciutadania insatisfeta que no vol restar passiva davant la percepció que les institucions convencionals no ofereixen respostes ni solucions a la crisi sistèmica que vivim arreu del món.

La ciutadania té capacitat no només d’anàlisi sinó també de proposta. Si som capaços d’aplicar innovació i creativitat per resoldre mil qüestions tècniques en el món, també ho hem de ser per resoldre els problemes més bàsics de la vida de la gent.

De fet, una de les característiques de nova és pensar localment però actuar globalment, és a dir, que el que s’apliqui a nivell local pugui tenir impacte i aplicació a nivell global, amb moltes aliances nacionals i internacionals, ja que els reptes actuals que deriven de la globalització neoliberal són en la seva majoria d’abast mundial.

Està inscrita com associació sense afany de lucre al registre de la Generalitat de Catalunya amb el número 23039/B.

Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories